Ziua de 15 august a fost o zi fericită pentru Laura Cosoi! Actrița din România, de 38 de ani, a născut o fetiță. Micuța este al doilea copil în familie, Laura și Cosmin Curticăpean mai au o fetiță pe nume Rita. În seara de Sfântă Mărie Mare, în 15 august, Laura a dezvăluit că a devenit mămică pentru a doua oară.

Laura Cosoi este în al nouălea cer de fericire. Vedeta și partenerul ei de viață sunt de acum părinți de două fetițe, după ce Laura a adus-o pe lume pe Vera.

Vestea a fost făcută publică de însăși actrița într-o zi de mare sărbătoare, Adormirea Maicii Domnului. Aceasta a prezentat-o simplu pe mezina familiei, într-o imagine ce face mai mult decât o mie de cuvinte și sugerează relația deja profundă dintre mamă și puiul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe

Astăzi, Laura Cosoi și Vera vor ajunge acasă. „Pe 15 august, în zi Sfântă, a venit pe lume, pe cale naturală, minunea noastră, Vera 🤍 Suntem binecuvântați de Dumnezeu și iubiți! Mulțumim pentru fiecare gând bun! Azi mergem acasă și urmează întâlnirea cu tati, cu Rita. Ah, câte emoții!”, a scris astăzi vedeta pe Intagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe

 

 

Distribuie articolul: