Escrocherie cu iz de poveste în India. Cum doi bărbați au convins un doctor că au descoperit lampa lui Aladdin și i-au vândut-o pentru o sumă impunătoare, dar medicul așa și nu a primit-o pentru că doar cei doi știau cum „funcționează magia”.

335 000 de dolari pentru lampa magică

Doi bărbați din statul Uttar Pradesh au fost arestați de Poliție câteva zile în urmă, scrie ADPM.ro. Asta după ce au păcălit un medic susținând că au descoperit Lampa lui Aladdin. Mai mult decât atât, i-au vândut-o acestuia cu 335.000 de dolari. Spunându-i, bineînțeles, că Lampa îi va îndeplini orice dorință.

Dr. Laeek Khan i-a întâlinit prima oară în 2018 pe cei doi infractori. S-a întâmplat cu ocazia unei vizite la domiciliul unui pacient. Unul dintre cei doi bărbați spune despre el, la acea vreme, că are puteri magice și că îl va face miliardar pe medic.

Islamuddin și Annes i-au sucit rapid mințile medicului. L-au convins în timp că au descoperit Lampa lui Aladdin. Un artefact capabil să îndeplinescă orice dorințe. I-au cerut doctorului Khan 335.000 de dolari în schimbul ei, iar acesta a fost de acord cu târgul.

Bărbații l-au convins pe medic că doar ei știu cum să o folosească și… nu i-au dat-o

Medicul susține că cei doi erau extrem de convingători. Că foloseau anumite trucuri pentru a-l face să creadă că Duhul chiar iese din Lampă. Și-a dat într-un târziu seama de păcăleală. Din păcate, la acea vreme apucase deja să plătească suma cerută, în rate.

Interesant este că cei doi escroci nu i-au dat medicului Lampa pentru care acesta plătise. L-au făcut să creadă că ei sunt singurii care știu să o folosească fără a atrage nenorociri. Asta a fost ce l-a pus inițial pe gânduri pe medicul înșelat.

Distribuie articolul: