Atunci când ne gândim la Lady Gaga, primul cuvânt care ne vine în minte este extravaganță. Totuși când vrem să ne amintim de cea mai faimoasă ținută purtată de artistă atunci fără excepție răspundem unanim – rochia din carne! 

Câteva zile în urmă, artista a publicat pe Twitter un video în care îi îndeamnă pe americani să meargă la vot, indiferent de motivele pe care le au acum de a nu o face. Pe lângă mesajul transmis de Lady Gaga, timp de două minute, ceea ce ne-a atras mult atenția au fost ținutele, ușor de recunoscut, deoarece le-a purtat în cadrul mai multor evenimente mondene sau videoclipuri. Printre acestea s-au remarcat look-urile din „Poker Face” sau stilul cowgirl, adoptat în perioada lansării și turneului dedicat albumului „Joanne” și desigur ținuta purtată în 2010 la MTV Video Music Awards – rochia din carne crudă.

Lady Gaga MTV Video Music Awards 2010

Gaga a reciclat ținuta, care i-a venit perfect și de această dată.

Urmăriți filmulețul de mai jos în care veți revedea mai multe ținute în stilul Lady Gaga, look-uri care vă vor aminti că single-ul care a făcut-o cu adevărat faimoasă pe artistă – Poker Face – are împliniți deja 12 ani. Nu-i așa că repede zboară timpul?

Sursa: Twitter/Gaga

Distribuie articolul: