Ai reușit să profiți de Prețurile Relaxate de prin magazinele celui mai mare centru comercial din țară? La Shopping MallDova continuă Mega reducerile de vară, cu cele mai avantajoase oferte și promoții la articolele brandurilor preferate! Până la mijlocul lunii august, ai timp să faci cumpărături cu plăcere, pentru toată familia!

În această perioadă, dă o tură prin magazine și beneficiază de lichidări de stocuri la sute de articole și produse în trend. Acum ai oportunitatea să îți reînnoiești garderoba cu bani puțini, iar piesele vestimentare pe care ți le-ai dorit pot deveni ale tale!

Articole vestimentare, încălțăminte, produse de îngrijire a tenului și corpului, accesorii, parfumerie, haine pentru sport, branduri de top – alege tot de ce ai nevoie și prinde promoțiile!

Mega reducerile de sezon sunt disponibile în majoritatea magazinelor, care afișează reduceri și oferte care de care mai avantajoase. În această perioadă, ai șansa să îți schimbi outfiturile, să cumperi lucrurile necesare pentru casă și să alegi gadgetul pe care l-ai visat – toate, la prețuri mult mai mici! 

Acum, împreună cu Shopping MallDova, cumpărăturile sunt o adevărată plăcere!

Hai cu noi la un shopping savuros și colorat!

Ne vedem la Shopping MallDova!

 

Distribuie articolul: