Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit în weekendul care a trecut. Evenimentul care a avut loc în Oklahoma. Un cântăreț român și trupa lui de muzicieni din America au încins atmosfera. Artistul face dezvăluiri despre nunta fastuoasă.

Citește și: Gwen Stefani, o mireasă superbă la 51 de ani! Vedeta și Blake Shelton și-au unit destinele într-o ceremonie intimă (Foto)

„În 2007 am făcut în America un cvartet, numit Dallas String Quartet. În ultimii ani, acest grup s-a stabilit ca unul dintre cele mai bune grupuri muzicale din zonă, cântând la concerte și în săli celebre, până chiar la președinți de stat. Compania de evenimente și planning pentru organizarea nunții lui Gwen Stefani ne-a recomandat pe noi ca trupă, iar restul a decurs de la sine”, a povestit Ion Zanca pentru protv.ro, relatat de libertatea.ro, despre modul în care a ajuns să cânte la nunta cântăreței în vârstă de 51 de ani.

Artistul român Ion Zanca susține că nu se cunoaște personal cu artista, însă e sigur că la urechile lui Gwen Stefani au ajuns reușitele lui și ale trupei sale. Acesta a mai dezvăluit ce reguli stricte a trebuit să respecte la evenimentul artistei și al lui Blake Shelton:

„Amândoi sunt oameni celebri în America și prețuiesc foarte mult ca aceste momente să rămână private. Pozele le dețin doar dânșii și noi vrem să le respectăm dorința. Invitații au fost rugați să lase telefoanele deoparte. Foarte multă presă a scris despre acesta nuntă, atfel încât automat și noi am ieșit astfel în evidență, pentru că Gwen ne-a dat credit pe contul ei de Instagram. Recent am terminat cu un eveniment pentru Ferrari și suntem ocupați până în vara anului 2022”, a mai spus el.

Ion Zanca locuiește cu familia în America, de ani buni. Acolo își desfășoară și activitatea, visează chiar la un premiu Grammy.

Se știe că Dallas String Quartet, trupa din care acesta face parte, a cântat în deschiderea concertului lui Bon Jovi din America, la recepțiile organizate de președintele american George Bush senior și la ceremonia de învestire a președintelui Obama.

Sursa: libertatea.ro