4 Octombrie este o zi specială pentru prezentatoarea de la „Prima Oră”. Astăzi, Lili Lozan își sărbătorește ziua de naștere.

Ea este cea care în fiecare dimineață îți ridică buna dispoziție, dar și te informează cu cele mai interesante și actuale știri. Prezentatoarea de la „Prima oră”,
Lili Lozan își sărbătorește astăzi cea de-a 35-a aniversare. Dis-de-dimineață a primit din partea echipei un buchet superb de trandafiri. Un început de zi și de săptămână minunat care, cu siguranță, va continua cu multe surprize.


Ziua mea de naștere a început fabulos”, a scris Lili pe profilul ei de Instagram.

Anul trecut, viața vedetei s-a schimbat radical. La începutul lunii iunie 2020, Lili a devenit pentru prima dată mămică. Iar pe 4 Octombrie a fost o sărbătoare și mai specială, deoarece chiar de ziua ei a fost botezat Adrian. Aniversarea de 34 de ani a fost magică și memorabilă.

Astăzi, Lili a împărtășit câteva amintiri din viața ei, legate, în special, de anul care tocmai a trecut. Prezentatoarea a relatat că acesta a fost despre Adrian, plin de multă iubire. De asemenea, a arătat imagini de la prima lor ședință foto de sărbători, primele plimbări, prima sanie, prima zăpadă din viața micuțului Adrian și ziua în care a văzut pentru prima dată marea. Aceasta a mai distribuit amintiri și despre cea mai importantă și cea mai frumoasă sărbătoare: Adrian a împlinit un anișor. 


Echipa ea.md îi urează, La mulți ani și doar realizări frumoase!

Sursa: Instagram / Lili Lozan

Distribuie articolul: