Talentată, frumoasă, deșteaptă, bună și mereu săritoare la nevoie. Așa o descrie pe Jasmine Raiu, o fetiță cu trăsături desprinse parcă din povești, profesoara de modeling Denisa Chiriac. A fost selectată la concursuri internaționale, iar datorită perseverenței a câștigat diferite titluri.

Cum și-a început cariera de model și ce succes a obținut într-un timp foarte scurt, am discutat cu Denisa Chiriac.

„Jasmine și-a propus ca scop încă de mică să ajungă în domeniul modeling. Face asta de la vârsta de 7 ani. Într-un timp foarte scurt a reușit să stârnească admirația diferitor designeri, stiliști, branduri din diferite țări. A fost dorința și visul ei devenit realitate”, povestește profesoara de modeling.

Este o fetiță cu o înfățișare angelică și deși are doar un an în acest domeniu a reușit să obțină un mare succes. Totul datorită ambiției sale, susținerea părinților și ajutorul profesoarei de modeling.

„A participat la diferite ședințe foto, evenimente Fashion, a defilat pe cel mai lung podium din lume la săptămâna modei din DUBAI care a avut loc recent în luna Iunie 2022. Totodată, a avut diferite colaborări naționale și internaționale”, a mai spus Denisa Chiriac.

Cu ochi ce posedă responsabilitate și încredere chiar la o vârstă atât de fragedă, micuța a cucerit juriul și publicul la o multitudine de evenimente internaționale.

„Cel mai memorabil eveniment a fost ”La VIE FASHION WEEK Dubai”. Jasmine a defilat cu încredere pe cel mai lung podium din lume. Ca profesor pot spune cu mândrie că este o fetiță talentată, carismatică și inteligentă. Rolul meu este să promovez și să susțin copiii buni, iar Jasmine dispune de toate calitățile pentru a fi un exemplu”, adaugă Denisa Chiriac.

Astăzi Jasmine împlinește frumoasa vârstă de 8 ani, iar profesoara de modeling Denisa Chiriac a venit cu un mesaj de felicitare și cuvinte de laudă.

„Draga mea Jasmine, îți doresc ca toate visele tale să devină realitate, iar dorințele realizări. Îți voi fi mereu alături! Succes!”, adaugă ea.

Revista Ea.md se alătură cuvintelor spuse de profesoara de modeling. Jasmine, îți dorim mult succes, răbdare, dorință și să atingi cele mai înalte culmi. Ceea ce faci este extraordinar de frumos și ne mândrim că în Republica Moldova există copii talentați și ambițioși ca tine.

 

Distribuie articolul: