Un copil la 6 ani merită să se joace cu prietenii săi, să meargă la grădiniță sau la școală și să învețe poezii, din păcate Ion Panfili are parte de un alt scenariu. Micuțul a primit un diagnostic dur – tumoare la cap. Boala este destul de avansată și trecerea timpului este în defavoarea băiatului.

Ion are nevoie urgent de 25 de mii de dolari pentru tratamentul din Rusia. Până acum pe platform caritate.md s-au adunat aproape 8 mii de dolari.

„Mă numesc Aurelia și vin cu rugămintea de a ne ajuta să ne salvăm copilul. Băiatul meu, Ionuț, are nevoie urgent de tratament la cap. După un control planificat lui Ionuț i s-a depistat tumoare (cancer st. III la cap). Este o luptă pentru noi și suntem epuizați.

Ionuț este un băiat extraordinar, iubitor de viață dar trece prin momente foarte grele. Tumoarea se mărește pe zi ce trece și avem nevoie de a pleca de urgentă peste hotare. Din păcate durerea este și mai mare, căci neputința noastră financiară ne împiedică să plecăm de urgență la o clinică peste hotare pentru a ne salva copilașul.

Oameni de bună credință, oameni cu suflet mare, vă implor și îngenunchez în fața fiecăruia, ajutați-ne, tumoarea crește iar viața băiatului meu este în mare pericol și ne costă foarte mult. Sunteți unica noastră șansă și speranță. Vă rog din sufletul meu de mamă distrus să ne ajutați cu orice mică donație care înseamnă viață, acum, pentru noi”, este mesajul mamei lui Ion.

Pentru a dona pentru Ion Panfili accesează pagina caritate.md

Orice donație cât de mică, este foarte importantă, pentru că fapta bună mult adună! 

 

Distribuie articolul: