La ai ei 19 ani, Iuliana Beregoi conduce un automobil la care unii doar visează. Interpreta are o mașină în valoare de 100 000 de euro și este unic în Europa.

La cei 19 ani, Iuliana Beregoi are o viață de care se bucură din plin, iar alții – visează. Interpreta recunoaște că a muncit de mică ca să ajungă în pucntul în care este, respectiv să își permită luxul de a cumpăra lucruri scumpe. E vorba de ultima achiziție de lux, o mașină care e la un preț fabulos, iar imaginile au ajuns virale pe itnernet.

Tânăra din țara noastră este populară în mediul online. Și-a început cariera de mică, iar acum se bucură de succesul pe care îl are. Canalul ei de Youtube a ajutat-o să se lanseze. În context, conaționala noastră e o artistă de succes nu doar în Moldova, dar și România. Canalul ai de Youtube are mai mult de un milion de urmăritori.

 

Mesajul de pe Instagram

„Mulțumesc enorm pentru noul look al mașinii mele. O ador! nu uitați să credeți în visurile voastre și să munciți pentru ele. Vă iubesc!” Așa a scris Iuliana Beregoi la postarea ei de pe Instagram.

La concertele unde este invitată, Iuliana cere în jur de 6000 de euro.

Pe contul de Instagramam, aceasta are, de asemenea, peste un milion de urmăritori. Ție îți plac melodiile ei?

Distribuie articolul: