Ion Prodan are 15 ani, este clasa a IX-a, dar deja își croiește cariera de interpret. De curând a lansat și prima lui piesă despre dragoste, intitulată „Iarăși”, care se aude la toate posturile de radio din Moldova și nu doar. Videoclipul a strâns deja aproape 5 mii de vizualizări, iar tânărul are ambiții mari.

„Pentru mine muzica înseamnă foarte mult și de mic încerc să lucrez asupra visului meu să fiu un cântăreț celebru”, a spus Ion Prodan, interpret, în cadrul emisiunii Prima Oră de la Prime.

Această piesă s-a născut spontan și cu multă muncă:

„Inițial trebuia să fie un remix la o muzică populară, mai veche,  în versiune pop modernă, dar până la urmă împreună cu Mihai Chiriac am decis să lansăm cântecul meu. După mai multă muncă împreună cu Mihai am făcut linia melodică și deja versurile au fost scrise de Vlad Sabajuc”, a afirmat Ion Prodan.

Tânărul interpret este susținut și încurajat de cei dragi, care îl ajută să meargă pe acest drum.

Muzica nu este unica lui pasiune, dar și sportul. Acum Ion practică înotul și boxul și recunoaște că nu poate sta mai mult timp departe de ele. De mic a practicat dansul sportiv și timp de șapte ani a dansat în toate ritmurile. În familie el este fratele cel mai mare. Simte responsabilitatea pe umerii lui și a înțeles că această caracteristică este cea mai importantă în viață.

Îi dorim multe succese în continuare și toate visele pe care le are să devină realitate!

La Diaspora Media, alături de Anatolie Melnic

Autor: Micaela Nemîchin, stagiară