Are 12 ani și o voce demnă de toate laudele. Iuliana Beregoi, cântă de când se ține minte, iar pasiunea pentru muzică nu o va schimba pentru nimic în lume. De mai bine de un an, tânăra interpretă este și vloggeriță, iar mai nou aceasta a reușit să adune pe canalul său de YouTube o sută de mii de abonați. Despre performanțele ei, Iuliana ne-a povestit într-un interviu marca Ea.md. Faceți și voi cunoștință cu cea care a cucerit prin frumusețe și talent chiar și cei mai renumiți artiști.


Iuliana, pentru început povestește-ne de unde și de cand a apărut pasiunea ta pentru muzică?

Pasiunea pentru muzică o am încă de la vârsta de cinci ani. Părinții sunt cei care au descoperit acest talent în mine. Mereu m-au susținut și m-au încurajat. Pentru început, am activat ca membră a studiolului muzical „Picături muzicale”, acolo unde am făcut ore de canto și dans. Atunci când am împlinit 8 ani, am fost înscrisă la Școala Muzicală din Orhei, unde fac vioară, pian și chitară. La moment, fac parte și din frumoasa familie ‘Sis n Bro. Aici studiez canto cu profesorul meu, Andrei Boaghe. Cred că Dumnezeu mi-a oferit talentul și șansa de a cunoaște oameni de valoare, care au crezut în mine și m-au ajutat să ajung până aici.

13909019_666838453480352_1124103171984591096_o

Astăzi, ce reprezintă muzica pentru tine?

Acum, pot spune că muzica face parte din mine! Muzica este cea care mă relaxează și tot muzica îmi dă energie pozitivă. Pur și simplu nu îmi imaginez viața fără ea!

1

Dar, care au fost cele mai frumoase experiențe muzicale pe care le-ai trăit de-a lungul anilor?

Pe parcursul timpului, am participat la numeroase concrusuri de talente muzicale, de unde m-am întors cu multe locuri de frunte, dar și cu amintiri pe care nu le voi uita niciodată. Experiența de la Next Star România a reprezentat una dintre ele. Cred că a fost un vis devenit realitate. Acolo am trăit clipe minunate. Este o fericire, o împlinire pe care nu pot să o descriu în cuvinte. Am făcut cunoștință cu atâția artiști extraordinari, am cântat pe o scenă imensă, a fost formidabil!

Iuliana, spune-ne ce îți place să cânți?

De mică, am încercat să ascult muzică cât mai diversă. Îmi plac toate genurile muzicale, dar să fie cântate bine și frumos. Totuși, muzica pop îmi este mai aproape de inimă.

Care sunt idolii tăi în materie de muzică?

Îmi plac foarte mulți artiști. Cel mai mult, însă am îndrăgit muzica lui Beyonce, Adriana Grande, Selena Gomez, Alina Eremia și Delia. Dacă nu ați apucat să ascultați piesele lor, sunt de părere că ar trebui neapărat să o faceți. Chiar merită!

12718163_817445085068518_3532255824555523752_n

Pe lângă muzică, ce alte pasiuni mai ai?

Întotdeauna am fost atrasă de natură, de tot ce este frumos. Îmi place mult să filmez, să fac poze, să dansez și chiar să compun muzică.

Știm că ai și un canal de YouTube. Spune-ne de când ai început să faci vlogging?

Atunci când faci ceva cu tot sufletul, reușești de toate. Am început să fac vlogging atunci când nici măcar nu știam că se numește așa. În luna iunie a acestui an, am împlinit un an de când am un canal de YouTube. De fapt, totul a început după concursul Next Star. Pentru că de atunci am devenit mult mai cunoscută, îmi plăcea să le ofer fanilor mei, din când în când, câte o surpriză și am început să fac diveste coveruri la piesele care îmi plăceau cel mai mult. Apoi, am observat că abonații cresc și vin cu diferite idei pentru vlogul meu și am decis că trebuie să îmi continuu cariera de pe YouTube. Secretul meu? Îmi place foarte mult ceea ce fac și nu cred că voi renunța vreodată la vlog.

Dar, ce obișnuiești să filmezi?

Cel mai des, filmez ceea ce le place fanilor, dar mai postez și alte filmulețe. Eu ador să călătoresc, să adun experiențe noi. De fiecare dată încerc să surprind cele mai frumoase momente, pentru ca și abonaților mei să le fie interesant să mă privească.

10262157_836318169847876_8813382164937075734_n

 

Iuliana, de curând ai 100.000 de abonați. Ce semnifică asta pentru tine?

Această cifră a adus o mare bucurie în sufletul meu. Nu cred că pot să exprim în cuvinte cât de fericită am fost atunci când s-a schimbat numărul din 99.999 în 100.000. Nici acum nu îmi vine a crede că mă urmăresc atât de multe persoane. Cu această ocazie, vreau să le mulțumesc din tot sufletul fanilor mei și le promit că îi voi surprinde și în continuare cu piese speciale și filmulețe noi.

14390781_962338970579128_7712603973826509747_n

Ce planuri de viitor ai? Rămâi la muzică?

Pot spune cu certitudine că muzica va face parte mereu din viața mea. Pe viitor, aș vrea să cuceresc noi cumi, iar pentru asta voi munci mult. De curând, am fost selectată pentru a participa la concursul „Golos Deti” din Rusia. Cred că asta va fi o nouă treaptă importantă în cariera mea. Sper că voi reuși să demonstrez că ceea ce fac, o fac bine!

Foto: arhivă personală

Video: YouTube.com

Distribuie articolul: