Cel mai recent single al Darei, „La costum”, vorbește despre faptul că în dragoste nu există limite sau reguli, iar filmările pentru clip au fost unele foarte solicitante pentru artistă.

„Filmarile pentru La costum au fost o experiență diferită de tot ceea ce am trăit anterior, pentru că am simțit multă durere pe set”, spune ea râzând.

„Sforile care mă dirijează îmi strângeau mâinile, picioarele și îmi limitau mișcările extrem de mult. După filmare am rămas cu ceva răni și vânătăi, dar asta a contribuit la crearea unei imagini foarte autentice”, povestește Dara, care s-a lăsat pe mâna celor de la NGM Creative pentru realizarea acestui videoclip. De asemenea, Loops Production este creditat cu producția videoclipului.

Noua piesă a Darei este făcută în colaborare cu The Motans, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai ei. „La costum, la patru ace, cu multe reguli – dragostea mea nu e așa. Ea nu poate fi cumpărată și nici ținută într-o colivie. Sunt radicală în toate deciziile din viața mea, chiar și atunci cand iubesc tare. Pot să dau tot, mai puțin libertatea mea. Am scris piesa împreună cu The Motans, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai mei, care a știut sa traducă multe din emoțiile mele în text.” declară ea. 

Muzica scrisă de: Denis Roabeș (The Motans), Dara, Alex Cotoi, David Ciente. La text a lucrat Denis Roabeș și Dara. Producție: Alex Cotoi, David Ciente.

Urmărește videoclipul piese „La costum” în video de mai jos.

 Sursa video: Youtube.com

Distribuie articolul: