La 44 de ani, Charlize Theron arată extraordinar. Cum reușește acest lucru? Cei de la WomenHealth au aflat care sunt secretele din spatele frumuseții ei.

Folosește întotdeauna crema de protecție solară

Într-un interviu acordat pentru Harper’s Bazaar, Charlize a declarant că se trezește foarte devreme că să-și ajute cei doi copii să se pregătească pentru școală: „Când mă trezesc, mă spăl pe față și apoi aplic crema de protecția solară. Apoi urmează balsamul de buze. Nu uit să folosesc în fiecare zi crema cu factor de protecție solară.”

Nu uită nicioadă de hidratare

Seară folosesc serum, crema pentru ochi și o crema hidratantă foarte bună, a mai declarat Charlize. Ea a mai spus că este deschisă să folosească produse noi, dar îi place întotdeauna să revină la produsele clasice, care au funcționat dintotdeauna.

Charlize acordă o atenție deosebită îngrijirii pielii seară

Pentru că diminețile sunt foarte aglomerate în casă ei, Charlize are grijă de pielea să mai ales seară, înainte de culcare. “Am învățat să-mi îngrijesc piele seară, așa că dimineață nu fac decât să-mi spăl față cu apă caldă, să mă spăl pe dinți și să mă dau cu crema cu factor de protecție solară”, a declarat actrița pentru Vogue UK. 

Își aplică tratamente faciale cu regularitate

„La fiecare trei săptămâni merg la salonul Milă Moursi din Los Angeles pentru un tratament facial”.

Are mare grijă ce mănâncă

Grijă pentru piele începe de la interior, așa că Charlize are grijă să-și respecte regimul alimentar.Ea a declarat pentru Harper’s Bazaar că are un “regim alimentar bazat pe multe legume și fructe crude.”

Nu are nicio problema cu faptul că îmbătrânește

„Sunt zile în care îmi iubesc față și nu am nicio problema cu ridurile din jurul gurii și ochilor. Mai sunt și zile în care îmi spun: Oh, Doamne, poate e timpul pentru un facelift. Și asta e ok”, a mărturisit Theron într-un interviu pentru InStyle. „Nu înseamnă că nu vreau să îmbătrânesc. Cu cât înțelegem mai repede că este normal și face parte din viață noastră, cu atât vom scapă de presiunea care ne apasă.”

Sursa

Distribuie articolul: