Ieri, Priyanka Chopra și Nick Jonas au sărbătorit o dată semnificativă pentru ei – cu exact doi ani în urmă a avut loc prima lor întâlnire! Cu această ocazie, actrița a publicat pe Instagram primul selfie alături de iubitul ei.

„Acum doi ani, în această zi, am făcut prima noastră fotografie comună. De atunci, în fiecare zi îmi aduci bucurie și fericire. Te iubesc, Nick. Îți mulțumesc că ne faci viața de familie atât de incredibilă. Mai avem atâtea întâlniri romantice înainte …”, a scris Priyanka.

Prima întâlnire a lui Priyanka Chopra și Nick Jonas a avut loc pe 25 mai 2018 – cei doi au mers împreună la muzicalul „Frumoasa și bestia” din sala de concert în aer liber „The Hollywood Bowl” din Los Angeles. În seara următoare, cuplul a mers împreună să urmărească un joc de baseball, acolo cei doi au făcut primul lor selfie.

Pe pagina lui de Instagram, Nick Jonas și-a felicitat iubita cu cea de-a doua aniversare a relației lor. El a publicat o altă fotografie de cuplu, alături de care a recunoscut că este incredibil de fericit în relația cu Priyanka.

„Acum doi ani, am mers cu această femeie frumoasă la prima noastră întâlnire. Acești doi ani au fost cei mai frumoși din viața mea. Este incredibil de plăcut să cred că am norocul să-mi petrec restul vieții alături de ea. Te iubesc, dragă. Fericiții noștri doi ani”, a scris Nick.

Reamintim că relația dintre Nick Jonas și Priyanka Chopra s-a dezvoltat rapid. Cei doi se cunoșteau de mult timp, dar comunicau ca prieteni și la numai două luni de la prima întâlnire s-au logodit.

Sursa: Instagram