În perioada 13-16 mai, Dubai International Convention & Exhibition Centre a găzduit competiția internațională Beautyworld Middle East. În acest an, Republica Moldova a avut o reprezentantă extrem de talentată și aceasta a fost nimeni alta decât Doina Cecan - hairstylistă deja de un deceniu. Tânăra a reușit să obțină victorie la hair coloring și este nespus de mândră pentru acest rezultat.

„Am vești bune: Moldova a obținut locul I la categoria hair coloring, din cadrul Beautyworld Middle East. Am lucrat alături de renumitul Guy Tang – stilist de renume. Din păcate, în preajma lui nu prea au fost permise poze, dar oricum am făcut!

18554828_847893882024617_47317244_n

Concursul a presupus multă creativitate. A trebuit mult efort pentru a-l impresiona pe Regele Hairstyling-ului. Condiția a fost utilizarea de culori cât mai extravagante, pe parcursul a 6 ore de muncă. Am avut și 6 ore de pregătire, iar în timpul acordat am realizat 4 lucrări, în timp ce concurenții mei: 2-3.

A contat și ținuta scenică. Blondul meu ca nisipul i-a cucerit.

Tot la Beautyworld Middle East am mers și la probele de machiaj, însă doar în calitate de artistă, acolo nu a fost competiție. Am machiat 14 modele pentru brandul american Crew.

Cu ce impresii m-a lăsat Guy? Că noi putem ca el, doar nu avem resurse necesare și susținere. Artiștii renumiți se bazează pe culori de moment … eu optez pentru sănătatea părului și culoare care durează. În schimb, să avem noi asemenea pigmenți și vopsele, am răsturna munții. Dar nu prea găsești cine să vrea o vopsire în verde.

vd

Mi-aș dori ca și la noi să fie organizate concursuri de acest gen, ca să ne putem descoperi stiliștii, care cu siguranță că sunt mulți. Anterior  am mai obținut victorie și la un concurs similar din Brazilia, însă nu am făcut publică participarea, pentru că cei de la serviciul meu de la Dubai nu știau că vreau să reprezint Republica Moldova”, a declarat învingătoarea, pentru EA.md.

Vă recomandăm să îi descoperiți povestea integrală citind și aceste articole:

„O vacanță mi-a schimbat viața!” sau cum a reușit o fată din Cimișlia să devină hair trainer internațional la Dubai

„Îmi vopsesc părul de la 15 ani!” Hairstylista Doina Cecan își trădează regulile de îngrijire a podoabei capilare

Foto: Arhiva personală