Ieri, Lera Kudryavtseva a făcut o declarație emoționantă și extrem de sinceră. Într-un live pe Instagram prezentatoarea a povestit despre un subiect foarte delicat și anume despre pierderea unei sarcini. Vezi mai jos ce a mărturisit Lera.

„Eram ca o pisică înainte. Puteam să rămân însărcinată foarte des, astfel am avut o sarcină după Jan ( primul copil a prezentatoarei), și chiar după Masha am rămas din nou însărcinată. Nu glumesc. Am născut fetița, iar după patru luni am avut o reținere a menstruației, mă durea spatele și am mers la ginecolog. Medicul m-a verificat și mi-a spus: „Ești însărcinată, termenul e de două luni”. Am vorbit cu Igor și am zis că fie ce o fi. Dar nu am putut duce cu succes sarcina, nu a fost să fie”, a povestit Lera.

Lera Kudryavtseva  și soțul ei Igor Macarov au împreună o fetiță, Maria. Prezentatoarea spune că s-a rugat mult pentru ea.

„M-am rugat ca s-o am pe Masha. Uneori am senzația că Dumnezeu mă aude. Dacă doresc ceva foarte mult, el îmi oferă. Cu greu, dar îmi oferă”, spune Lera.

Amintim că pentru Lera Kudryavtseva, hocheistul Igor Macarov este al treilea soț, aceasta a mai fost căsătorită cu Serghei Lenyuk (cu care are un băiat) și cu omul de afaceri Matvei Morozov.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: