Jurnalista și prezentatoarea TV, Ksenia Sobchak, își bucură tot mai des fanii cu poze noi postate pe contul său de Instagram, în care apare și soțul său de 45 de ani, Maxim Vitorgan, în ipostaze drăguțe, alături de fiul lor Platon, care va împlini pe 18 noiembrie, un an.

Astăzi, 8 noiembrie, Ksenia a împărtășit o altă fotografie cu cele mai dragi persoane din viața sa, la care a adăugat și o descrie pe măsura sentimentelor pe care le poartă acestora: „Iubiții mei bărbați! #fericireaexistă”.

Мои любимые мужчины!!!!! #счастьеесть

Публикация от Ксения Собчак (@xenia_sobchak)

Vedeta a demonstrat că, chiar dacă are o carieră activă în domeniul politic și are un loc de muncă în televiziune, ea găsește mereu timp pentru familia ei.

Citește și:  Ksenia Sobchak va deveni prezentatoarea unei noi emisiuni tv, care va fi lansată în curând

Ksenia și Maxim nu arată în public fața fiului lor Platon și îl feresc de orice atenție și curiozitate din partea presei. Cu toate acestea, în noua fotografie, fața copilului este vizibilă.

Reamintim că, de curând, Ksenia Sobchak, a împlinit 36 ​​de ani. Pe blogul său, vedeta a recunoscut că nu-și va sărbători ziua de naștere, ci va merge undeva împreună cu familia sa. În acea zi, Maxim a publicat pe Instagram o felicitare emoționantă pentru iubita sa soție.

„Cea mai bună fată de pe Pământ! Soție, mamă, finețe, grijă, sex, diamant și cristal, rouă și ploaie! Râde, fă-o, îndrăznește! Și lăsă toată lumea să se supere! La mulți ani, dragă! Întotdeauna voi fi umărul tău de sprijin!”, a scris soțul Xeniei.

Xenia a lansat recent un nou proiect pe canalul „Pyatnitsa”care se numește „Mojem povtorim”, unde, acompaniată de jurnalistul Anton Krasovsky, încearcă să descopere imagini din diferite epoci.