Revenită zilele trecute din vacanța petrecută pe Insulele Maldive, soția lui Garik Harlamov a recunoscut că s-a îngrășat cu 5 kilograme. Nu mai este un secret că vedeta din Rusia adoptă o dietă periculoasă atunci când dorește să slăbească. 

Citește și: A vrut să fie sinceră cu fanii săi, dar a fost criticată! Kristina Asmus: „Mănânc și plâng” (Foto)

La fel ca multă altă lume, Kristina Asmus are mare grijă de felul în care arată, iar kilogramele în exces, sunt un adevărat coșmar pentru ea. Revenită din vacanță, aceasta a dezvăluit că s-a îngrășat un pic: „Pentru prima oară în viață am primit arsuri solare peste tot, m-am rănit de corali, m-am îmbolnăvit și m-am îngrășat cu 5 kilograme. Vacanța a fost un succes! Fericită și odihnită am revenit la Moscova!”.

Internauții, însă, nu au observat „schimbarea” și o complimentează pentru faptul că arată senzațional și așa. Totuși, toți știu deja cum va slăbi vedeta, asta deoarece mereu se plânge că are predispoziție spre îngrășare și adoptă o cură de slăbire periculoasă – înfometarea.

Citește și: „Îmi place să mănânc, dar mă înfometez mereu”. Kristina Asmus cântărește doar 45 de kilograme (Foto)

Cu siguranță că fiecare decide pentru sine care este greutatea ideală în care se simte confortabil, dar ar fi bine să nu se apeleze la diete drastice pentru a slăbi, în special dacă nu s-a discutat cu un specialist și nu s-au făcut analizele de rigoare.

 

Voi câte kilograme ați adăugat în ultima vacanță?

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Moarte din cauza detoxifierii. Un cunoscut model rus a decedat după această cură (Foto)

Distribuie articolul: