Potrivit publicației britanice The Mirror, niciun ban din cele 61 de milioane de dolari, lăsate în urmă de răposatul actor, Kirk Douglas, nu a rămas în familie. Toată averea acestuia a fost donată fundațiilor filantropice. 

Recent au ieșit la suprafață detalii despre conținutul testamentului legendei de la Hollywood. Potrivit presei străine, Kirk Douglas a lăsat în urma sa o avere de 61 de milioane de dolari, majoritatea fiind donată cazurilor nobile.

Ultima dorinţă a lui Kirk a fost ca 50 de milioane de dolari, din cele 61 de milioane deţinute, să ajungă, prin Fundaţia Douglas, la beneficiari precum Universitatea St Lawrence, Templul Sinai din Westwood, Teatrul Kirk Douglas din Culver City şi Spitalul pediatric din Los Angeles, menționează okmagazine.ro.

Lăudabilă iniţiativa regretatului star hollywoodian, nu-i aşa? Totuşi, copilul lui, Michael Douglas (75), nu primeşte nimic de la faimosul lui tată. Dar nici n-ar avea nevoie de vreun ban în plus, având în vedere propria avere a lui Michael, care atinge 300 de milioane de dolari.

Pe 5 februarie, Michael Douglas a anunţat moartea tatălui său, Kirk Douglas, de 103 ani. Ulterior actorul le-a mulțumit tuturor pentru mesajele frumoase printr-o postare pe Instagram.

Sursa: okmagazine.ro.

Vezi și: A mai căzut o stea la Hollywood. Legenda Kirk Douglas a murit miercuri (Video)