Kim Kardashian neagă faptul că ea sau oricine din familia ei sunt responsabili pentru promovarea standardelor irealiste de frumusețe și a idealurilor corporale care consumă astăzi atât de multe femei.

O publicație americană a abordat recent problema acestor standarde de frumusețe, referindu-se la modul în care Kim și restul surorilor ei postează zilnic fotografii fashion și sexy în costume de baie etalându-și talia mică, abdomenul tonifiat și fundul bombat, față de milioane de urmăritori. Gazda emisiunii din cadrul publicației americane, Andy Cohen, a întrebat direct vedeta dacă se simte responsabilă pentru promovarea unor anumite standarde de frumusețe „ireale” pentru public.

„Nu, nu”, spuse Kim, „Noi lucrăm asupra corpului nostru, ne dezvoltăm”, a completat.

Este adevărat că familia Kardashian-Jenner publică în mod regulat antrenamentele lor stricte și rutinele lor de sănătate, inclusiv antrenorii lor personali de top, sălile de pilates unde se antrenează, nutriționiștii și bucătarii personali. Cu toate acestea, nu este niciun secret faptul că ele sunt foarte devotate rutinei lor de fitness și frumusețe.

Sora vitregă mai mică a lui Kim, Kendall Jenner, a intervenit, spunând că, crede că familia lor promovează doar un mod de viața sănătos și asta este ceea ce publică ele de la prezența lor pe rețelele se socializare.

„La toți ne place să avem grijă de noi înșine și să fim sănătoși, așa că cred că, în orice caz, singurul lucru pe care încercăm să-l promovăm este doar o viața sănătoasă”, a adăugat Kendall.

Cu toate acestea „sănătatea” prin ochii vedetelor Jenners și Kardashians este mai ușor de obținut atunci când cineva are un cont bancar destul de mare și o sumă de fonduri care se potrivește cu determinarea lor în obținerea corpului de vis.

Sursa: harpersbazaar.com