Celebrul rapper Kanye West și-a sărbătorit ieri ziua de naștere, el a împlinit 44 de ani. Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, l-a felicitat public pe fostul soț. Acum cuplul este în proces de divorț, dar relațiile întrei cei doi au rămas bune.

Kim a postat o fotografie de familie cu Kanye și copiii lor și i-a transmis un mesaj emoționant: „La mulți ani! Te voi iubi toată viața”

În insta-story, ea a publicat mai multe fotografii din arhiva familiei: Kanye când era copil, fotografii cu ei doi împreună și cu toți copiii.

Pe rapper l-a felicitat și sora lui Kim, Khloe Kardashian, care la fel a publicat o fotografie de familie și l-a numit pe West fratele ei pe viață.

Însă, unii internauți nu au apreciat intenția vedetei și au criticat-o pentru faptul că ea l-a felicitat public pe fostul soț. „Kim, divorțul între voi doi este atât de dificil pentru tine, așa că această fotografie este nepotrivită”, a scris un urmăritor.

Însă Khloe i-a dat un răspuns acestui comentariu și a îndemnat urmăritoarea să nu se implice în viața intimă a celor doi pentru că ea nu știe nimic din ce se petrece cu adevărat.

Kim Kardashian și Kanye West au fost căsătoriți timp de șapte ani. Cuplul are împreună patru copii, pe care îi vor crește în comun. Kim a subliniat anterior că, Kanye are nevoie de o altă soție, una care să-l susțină în toate și să-l urmeze peste tot.

Sursa: spletnik.ru

Foto: Instagram/ Kim Kardashian