Kim Kardashian se dovedește a fi o adevărată fană a outfiturilor din latex. Vedeta  reușit să schimbe atenție… 3 ținute de acest tip, într-o singură zi. Totul s-a întâmplat la Paris, iar despre ce look-uri este vorba, vezi mai jos.

Parisul, în ultimele zile, a găzduit un număr mare de vedeta. Motivul a fost, bine – înțeles, Săptămâna Modei, care are loc acum în capitala franceză.

Familia Kardashian a fost și ea prezentă la frumosul eveniment de modă. Ca de obicei, surorile au făcut furori, și au întors priviri! Iar, ieri, într-o singură zi, Kim a reușit să schimbe trei ținute, totuși, toate erau foarte asemănătoare.

Latex în nuanțe caramel

Mai întâi, Kim a ales o ținută din latex de culoare caramel de la brandul Balmain din cea mai recentă colecție. Courtney Kardashiana avut grijă să se asorteze cu Kim și a ales o ținută similară, dar în nuanțe mai întunecate.

Latex maro închis

Înainte de prezentarea colecției Balenciaga, Kim și-a schimbat ținuta și a optat, la fel, pentru un costum din latex de la „Balmain” într-o nuanță de maro închis, pe care a completat-o cu cercei voluminoși.

Latex nude

Ultima ținută, pentru ziua de ieri, a fost într-o nuanță de nude delicat, și iarăși din latex.

Kim Kardashian, de mult timp, are o pasiune specială pentru hainele din latex, iar în garderoba ei se găsesc rochii, costume și fuste confecționate din acest material.

Care, de ieri, crezi că i se potrivește mai mult?

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: