Kim Kardashian West s-a reîntors la Casă Albă. Vedeta a avut un mesaj de susținere dedicat persoanelor eliberate din închisoare, care doresc să se reintegreze în societate și să-și găsească un loc de muncă.

Soția lui Kanye West, care este bun prieten cu președintele Donald Trump, a fost invitată să vorbească despre un nou parteneriat menit să-i ajute pe deținuții eliberați în baza unei reforme legislative semnate de Trump la finalul anului 2018.

„Acești oameni vor să muncească. Sunt bucuroasă să anunț astăzi că avem un parteneriat cu o companie de transport care va oferi vouchere acestor persoane, pentru a primi curse gratuite dus-întors spre interviuri și ulterior spre locul de muncă. Este un lucru de care aveau atâta nevoie și vreau să-i mulțumesc președintelui pentru că s-a ocupat de acest aspect. Este remarcabilă aplecarea lui spre justiția penală”, a declarat Kim.

Pentru această vizzită vedeta a ales o ținută mai conservatoare – un costum elegant de un verde închis. Părul și machiajul la fel au fost duse într-o zonă cât mai naturală.

Anul trecut, această s-a întâlnit cu Donald Trump la Casă Albă pentru a vorbi despre reforma justiției penale.

Distribuie articolul: