Kim Kardashian se pare că o îndrăgește foarte mult pe fosta ei asistentă, Stephanie Shepherd! Vedeta a decis să o surprindă până la lacrimi.

Kim, în vârstă de 40 de ani, i-a oferit un cadou inedit tinerei, cu ocazia zilei sale de naștere, un dar în valoare de aproximativ 14 000 de dolari.

Săptămâna trecută, Stephanie și-a sărbătorit cea de-a 32-a aniversare, iar cu această ocazie a organizat o proiecție specială a filmului Marvel „Shang Chi și legenda celor zece inele” la teatrul iPic. La petrecere, Kim i-a adus un cadou fashion.

Stephanie a distribuit pe contul ei de Instagram un videoclip din momentul când a despachetat cadoul vedetei. În pachet s-a dovedit a fi o geantă Hermes Kelly! Modelul Kelly  35 Sellier Noir Black Epsom, estimată la un preț de aproximativ 14 000 de dolari. După ce a primit cadoul, Shepherd le-a spus prietenilor ei prezenți la petrecere: „O Doamne, eu voiam să-mi cumpăr o asemenea geantă, doar că o replică. Kim, devotamentul tău și generozitatea față de prieteni și familie este nesfârșită”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de KKW FORMATION (@kkwformation)

Frumos gest, nu-i așa?

Sursa: peopletalk.ru