Apariția lui Kim Kardashian la Gala Met a șocat practic pe toată lumea, nu doar pentru că a apărut complet îmbrăcată într-o ținută neagră, chiar și cu fața acoperită, dar și pentru că a venit la bal cu un bărbat, care s-ar fi zvonit că este Kanye. La o zi după eveniment, vedeta a dezvăluit numele străinului ascuns sub mască.

S-a dovedit că Kim a fost la Gala Met împreună cu directorul de creație al brandului Balenciaga Demna Gvasalia, dar nu cu fostul soț. Apropo, el a fost cel responsabil de imaginea vedetei. Kardashian a apărut pe covorul roșu într-o salopetă neagră cu trenă, cizme înalte și o mască care i-a acoperit toată fața, chiar și Demna „s-a ascuns” complet după mască.

De asemenea, vedetele au mers împreună la after party. Kim a publicat o serie de imagini cu Demna, în care designerul era deja fără mască.

Dar însuși Kanye nu s-a prezentat la eveniment, chiar dacă toți credeau că el se ascunde sub mască. „Kanye le-a făcut cunoștință lui Kim și Demna și a contribuit la legătura vedetei cu firma Balenciaga”, s-a notat într-o publicație americană.

Sursa: peopletalk.com