Deja de aproape o lună, vedeta de televiziune Kim Kardashian și soțul ei, Kanye West, poartă cu mândrie titlul de părinți de băiat. Nu au acceptat sumele colosale ale revistelor mondene, în schimbul primelor fotografii cu micuțul Saint West, însă au preferat ei înșiși să realizeze un teasing pentru momentul în care ne vor face cunoștință cu fiul lor.

Acum câteva ore, vedeta de televiziune a decis să fotografieze în premieră fiul și să distribuie această primă fotografie în rețeaua Instagram. Pentru că trebuia să calmeze cumva starea de așteptare a fanilor săi, Kim a publicat o fotografie în care apare doar mâna bebelușului pe care l-a născut acum o lună.

„Și ea a spus: el este cel mai bun prieten al meu” – spune proaspăta mămică, în descrierea fotografiei cu Saint West.

gallery-1451781243-kkw-saint-hand

Fotografia i-a luat prin surprindere pe fanii virtuali ai vedetei. Nu în zadar, în doar câteva ore, poza a fost apreciată de peste 1 milion de utilizatori.

Cei doi părinți sunt obosiți, dar, se pare, se bucură de fiecare moment petrecut în compania copiilor lor – North și Saint. Surse apropiate familiei au comunicat, pentru presa străină, că băiețelul îi seamănă mult surorii sale.

12353471_435708359954463_1899496540_n

Pe de altă parte, Kim nu încetează să-și impresioneze fanii cu felul în care se recuperează după nașterea fiului. Vedeta arată pe zi ce trece tot mai plină de viață!

Foto: Instagram

Distribuie articolul: