Vedeta și femeia de afaceri, Kim Kardashian, a proiectat o colecție de lenjerie intimă pentru femeile care vor merge să reprezinte SUA la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021. Colecția a fost lansată sub numele firmei de lenjerie și îmbrăcăminte Skims, care îi aparține vedetei.

„De pe când aveam 10 ani am auzit multe lucruri despre Jocurile Olimpice de la tatăl meu vitreg”, a scris Kim pe rețelele de socializare, referindu-se la Caitlyn Jenner, care a fost campion olimpic la atletism.

„Când m-au sunat și mi-au propus ca Skim să facă parte din echipa americană la Jocurile Olimpice, mi-am amintit cum de fiecare dată am admirat puterea și energia lenjeriei intime și a îmbrăcămintei comode pentru sportivii cu care ei concurează la Jocurile Olimpice de la Tokyo și Paralimpice. Noi, cu mândrie, vom sărbători puterea și caracterul lor incredibil!”, a mai adăugat vedeta.

Colecția este realizată în conformitate cu stilul minimalist al firmei Skims. Include seturi de bază de lenjerie intimă și îmbrăcăminte comodă sportivă: sutiene, tricouri, slip cu talie înaltă, pantaloni scurți și jambiere cu sigla olimpică și steagul SUA. Colecția a fost prezentată de membrii echipei olimpice americane, fotbalista Alex Morgan, înotătoarea Hayley Anderson, baschetbalista Eja Wilson, precum și atletele Scout Bassett și Dalaila Muhammad. Cei care vor dori articole din colecția dată vor putea comanda de pe site-ul web al firmei: vor fi puse în vânzare înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice din 23 iulie.

Kim a fondat Skims în 2019. Marca a devenit rapid profitabilă și a fost evaluată la 1,6 miliarde de dolari în 2021.

Vezi mai jos câteva imagini din colecție.

Sursa: glamour.ru