După 7 ani în care a devenit cunoscută sub numele de Katy Rain, Ecaterina Tostogan anunță o schimbare în cariera sa. Vestea a fost adusă pe rețelele sale de socializare, acolo unde a venit cu un mesaj referitor la acest subiect.

Se pare că vedeta și-a dorit o schimbare, iar aceasta s-a produs. Nu a oferit prea multe detalii. Cert este că nu va mai avea acest nume de scenă. La muzică și creație, însă nu va renunța cu siguranță:

„De 7 ani mi se zice Katy Rain. 7 ani am făcut parte dintr-o echipă excepțională, cu un public cald și ființe care mi-au fost alături în ambele tipuri de extreme ale graficului unui succes în funcție de timp. 7 ani ca în poveste”, menționează Katy.

19399527_1700726949954789_4390267999924366500_n

„Orice poveste e finită, iar orice final e un nou început. Poate în acest înterval de timp Katy a fost percepută de lume cu vreo 7 modulații ale gamei originale sau în câteva stări de agregare ale apei (made by Rain), dar sufletul ei este unul și are încă multe să simtă, mult să crească și să dăruiască.  Poate are vreo 7 pitici pe creier, adesea rătăcită în al șaptelea cer sar cu 7 vieți după căderi, dar sigur cu doar 7 note muzicale și o tonă de emoții, va crea și în viitor ceea ce simte, sperând să simțiți ceea ce creează”, conchide interpreta pe pagina sa de Facebook.

Amintim că ultima piesă lansată de Katy Rain este „NONcopil”, de acum câteva săptămână.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: