Cu toții ducem dorul mării în această vară, dar mai cu seamă cei pentru care marea nu înseamnă doar bălăceală și soarele care frige sarea de pe piele. Interpreta Katy Rain a găsit o „mică mare” la noi în Moldova și a realizat câteva poze superbe la lacul de acumulare Costești-Stânca. Artista ne-a dezvăluit și ce afinitate deosebită o leagă de mare.

Marea pasiune

„Când nu mi-e ușor, închid ochii și privesc marea – marea mea pasiune. Constat un paradox: e un număr imens de molecule de apă cu atâta viață, în continuă mișcare, cu adâncimi pe care doar le simți, deși o vezi doar la suprafața. Marea poate îmbrăca forme diametral opuse: cea a apelor limpezi sau cea agitată, cu valuri mari, dar, paradoxal, însă starea mea, a privitorului, este aceeași… de calm”, ne dezvăluie Katy.

Probabil așa este și viața…

„Indiferent ce formă ar lua viața, ține doar de viziunea celui care o trăiește și ia decizia ce vrea să vadă, să gândească, să simtă sau cine vrea să devină. Fericirea e o alegere, nu o circumstanță. Și asta am înțeles-o cu adevărat acum. După ce am fost într-o goană continuă după iubire – m-am întors să o regăsesc în mine. Am fost alimentată cu iluzii false și știu bine ce înseamnă sevraj emoțional. Am avut stări în care efectiv doream să-mi strivesc inima…, dar i-am zis: „ajunge atâta suferință, iubește-te pe tine!””, mărturisește interpreta pentru EA.md.

Multe despre lupta între rațiune și emoție puteți afla vineri, la ora 21:00, într-o discuție de suflet cu magnifica DARA, la rubrica „K (constantă) între Fete” pe canalul YouTube : katyrainofficial, emisiunea „VORBIM DIRECT cu Katy Rain”.

Foto: LeviFilm

Distribuie articolul: