Interpreta Katy Perry și partenerul ei, actorul Orlando Bloom, sunt în așteptarea berzei! Fanii cuplului sunt încântați!

Interpreta americană Katy Perry, care de mai bine de trei ani se află într-o relație cu „piratul” Orlando Bloom, a dezvăluit într-un mod cu totul inedit că este însărcinată. Secretul a fost bine păstrat până la lansarea videoclipului piesei „Never Worn White”, lansat în seara de 4 martie.

În videoclip, Katy Perry (35 de ani) apare într-o rochie albă, susținându-și burtica protector, cu ambele mâini. Fanii au speculat imediat posibilitatea ca aceasta să fie însărcinată, fapt confirmat ulterior de solistă într-un live pe Instagram. Katy Perry a spus că urmează să nască în vară și că până atunci va lansa un nou album muzical.

Katy Perry și Olando Bloom și-au început relația în 2016, ulterior cei doi s-au despărțit, ca peste câteva luni să-și reia relația. Anul trecut de Ziua Îndrăgostiți, Katy și Orlando s-au logodit.

Atât Katy Perry  cât și Orlando Bloom au mai fost căsătoriți, actorul având un fiu cu modelul Victorias Secret, Miranda Kerr, Flynn Christopher Bloom.

Foto: Cosmopolitan

Distribuie articolul: