Katy Black, bloggeriță cu peste 382 mii de urmăritori doar pe Instagram și mămică fericită a doi copii, a decis să-și dezgolească sufletul, în cea mai recentă postare de pe rețele. Aceasta a dezvăluit că intenția ei de a face blogging sau vlogging, chiar de la începuturi, a fost luată peste picior de multe persoane. 

Pentru a marca acest moment de deschidere și sinceritate, Katy Black a publicat o fotografie în care apare topless:

„Nimeni nu avea încredere în mine. Îmi aduc aminte cum a început drumul meu 6 ani în urmă. Eu, fiind printre ceilalți colegi ai mei, auzeam doar: Hah, „blogger”!? Da’ unde o să ajungi tu? Sincer, eu sunt o persoană pentru care foarte mult contează susținerea și eu mă bucur că anturajul meu, familia și părinții mereu m-au susținut în ceea ce fac eu, orice nu ar fi! Și acum țin minte cum mama nu permitea nimănui să intre în camera mea în timp ce filmam vlogguri pe YouTube. Da, a fost un drum greu. În general, viața de om public e dificilă…

Uneori vreau să las totul, dar când îmi dau seama câți ani și câtă muncă stă în spatele zilei de azi, păi înțeleg că GREUTĂȚILE NI SE DAU PENTRU REZULTATE MARI. Și asta într-adevăr așa e”, povestește aceasta.

Susținerea și încrederea pe care i-au insuflat-o oamenii dragi au ajutat-o enorm, iar acum, Katy Black este una dintre cele mai urmărite influencere din Republica Moldova. Aceasta a venit cu un mesaj de recunoștință pentru comunitatea sa de prieteni virtuali: „Vreau să vă mulțumesc că-mi sunteți alături de atâția ani și că ați ales să faceți parte din comunitatea mea. Apreciez foarte mult❤️”.

Amintim că tânăra Katy Black, care se prezenta la început și Katya Parker, publica pe Youtube filmulețe haioase printre care diverse farse, întrebări/răspunsuri, călătorii și make-up. Aceasta devenise extrem de populară fiind era deja, la începutul anului 2017, cea mai urmărită vloggeriță din Republica Moldova.

Care este reacția voastră atunci când cineva vă spune că nu veți reuși să faceți ce v-ați propus?

Sursa: Instagram / Katy Black

Distribuie articolul: