Ducii de Cambridge continuă șă viziteze centrele de vaccinare împotriva Covid-19. Pe 23 martie cei doi au mers într-un loc special, mai exact la biserica Westminster Abbey, acolo unde s-au căsătorit în 2011. Pe teritoriul bisericii s-a amplasat un centru de vaccinare. 

Pe 23 martie s-a marcat un an de când Regatul Unit a impus restricții de carantină din cauza pandemiei COVID-19. Autoritățile  speră că, datorită vaccinării, pandemia va dispărea și vor putea fi ridicate unele restricții.

Kate și William au vizitat Westminster Abbey, unde au discutat cu medicii și cu britanicii care au fost vaccinați. Pentru că acesta este un loc special pentru Duci, Kate a îmbrăcat o ținută parcă mai specială decât de obicei.

Ducesa a arătat foarte elegant într-o rochie palton de la unul dintre brandurile sale preferate, Catherine Walker. Look-ul a fost completat de pantofi, Jimmy Choo din piele întoarsă și o geantă, Metier. La capitolul bijuterii, ducesa a ales o pereche de cercei din perle semnați, Kiki McDonough.

Distribuie articolul: