Recent, Ducesa de Cambridge a participat la un eveniment oficial, organizat la Galeria Naţională de Picturi şi Portrete din Londra. Kate Middleton a optat pentru o rochie pe care a mai purtat-o anterior și a marcat o apariție de senzație. 

Pentru această ocazie, soţia Prinţului William a decis să poarte una dintre cele mai elegante rochii din garderoba sa. Şi-a făcut loc printre supermodele şi fashionistele adunate la gala caritabilă organizată în Londra, aseară, şi a reuşit, totodată, să fie una dintre atracţiile serii.

Ducesa de Cambridge a repurtat rochia Alexander McQueen, cu imprimeu floral, pe care a purtat-o pentru prima dată în februarie 2017, la premiile BAFTA, doar că de această dată și-a desfăcut mânecile.

Kate a avut, însă, grijă să nu plictisească cu apariţia ei repetată, dându-i un aer fresh rochiei sale. Soţia prinţului William i-a pus pe croitorii regali să facă o mică schimbare creaţiei Alexander McQueen: a adăugat mâneci, evitând umerii căzuţi. Ducesa în vârstă de 37 de ani a purtat această rochie alături de cerceii cu diamante, semnaţi de Kiki McDonough, şi un clutch Prada.

La acelaşi eveniment au participat şi alte nume sonore. Naomi Campbell, Kate Moss, Bianca Jagger, dar şi David şi Victoria Beckham s-au numărat printre invitaţii de seamă la acest eveniment. Culmea e că şi Prinţesa Beatrice, verişoara Prinţul William, şi-a făcut apariţia la acest eveniment. Ea a venit, însă, însoţită de partenerul ei de viaţă, Edoardo Mapelli, marcând prima lor apariţie publică de cuplu, cu această ocazie.

SURSA

Vezi și: Kate Middleton a făcut furori pe covorul roșu la „Oscarurile britanice”! Ducesa a atras toate privirile (Video)