Expresiile faciale ale Ducesei de Cambridge s-au schimbat – judecând după cele mai recente fotografii de la ultima apariție publică a lui Kate și William la Londra, fruntea soției prințului a devenit netedă, iar ușoara asimetrie a sprâncenelor s-a corectat. Să fie vorba despre toxina botulinică?

Pe 15 septembrie, ducii de Cambridge, Kate și William, au vizitat mai multe fabrici, un centru de ocupare a forței de muncă și o moschee, apoi au amestecat chiar și aluatul la faimoasa brutărie Beigel Bake Brick Lane, din East End din Londra. Această apariție în public a fost prima, după două luni de izolare.

Privind-o pe Kate, este imposibil să nu observăm că expresiile faciale, de obicei pronunțate, s-au schimbat. Acest lucru este vizibil mai ales în fotografiile în care partea inferioară a feței este acoperită de o mască.

Ducesa de Cambrige la începutul pandemiei și la cea mai recentă apariție în public

Nu cu mult timp în urmă, pe fruntea lui Middleton se observau riduri nu foarte adânci, dar vizibile, iar sprâncenele erau în continuă mișcare vie, iar sprânceana dreaptă părea adesea mai ridicată decât stânga. Acum fruntea rămâne netedă chiar și atunci când ducesa râde, iar sprâncenele sunt simetrice. Este o urmare a tratamentului cu botox sau o manifestare a autocontrolului? Cert este că ducesa arăta bine atunci, la fel și acum.

BARRY, WALES – AUGUST 05: Catherine, Duchess of Cambridge at Island Leisure Amusement Arcade, where Gavin and Stacey was filmed, during their visit to Barry Island, South Wales, to speak to local business owners about the impact of COVID-19 on the tourism sector on August 5, 2020 in Barry, Wales. (Photo by Ben Birchall – WPA Pool/Getty Images)

Voi ce părere aveți?