Moment emoționant în familia Kătălinei Rusu și a lui Andrei Croitoru. Soții au mers cu fetița lor pentru a doua oară la sfânta împărtășanie și au împărțit acest moment de fericire cu prietenii virtuali.

Kătălina Rusu a dezvăluit că recent ea și soțul său au împărtășit-o pe Melissa pentru a doua oară. Cântăreața a publicat câteva imagini făcute în ziua botezului micuței. Încreștinarea a avut loc pe 31 mai la mănăstirea Curchi din inima Codrilor Orheiului.

„În această duminică, Melissa a primit pentru a doua oară taina Sfintei împărtășanii. Pentru noi este o bucurie aparte și ceva foarte subtil. ⁣ Acum aproximativ două săptămâni, împreună cu soțul, alături de părinți, nași și cei mai dragi și deosebiți nani, am încreștinat-o pe mica nostră prințesă. ⁣Acum ne rugăm pentru binele și fericirea ei și sperăm din suflet să crească un copil conștiincios cu dragoste față de bunul Dumnezeu și sub acoperământul Maicii Domnului. ⁣

Astăzi ne rugăm pentru părinți, pentru ea și pentru toți nanii ei. Ne rugăm pentru prieteni, pentru dușmani și pentru cei rătăciți! ⁣O duminică binecuvântată și lumină în cugete! 𝐀𝐦𝐢𝐧!”, încheie artista.

Melissa a venit pe lume pe 31 ianuarie la Spitalul Clinic Municipal nr.1, iar de atunci părinții ei se declară mai fericiți ca oricând: „O dragoste, care nu încape într-o singură inimă, de la care ai fluturi în stomac și lacrimi în ochi. Când o ții la piept și nu-ți ajunge, când o privești și nu te mai saturi, când o ai și o mai vrei…⁣”.

De menționat că, la finalul lunii mai, Comisia Extraordinară Sănătate Publică a permis, începând cu data de 5 iunie, reluarea slujbelor în lăcașele sfinte. Totuși, autoritățile au creat și un set de reguli obligatorii pentru prevenirea riscului de infecție cu COVID-19. Printre acestea: evitarea aglomerărilor, respectarea distanței fizice de cel puțin 1 metru, respectarea etichetei tusei și strănutului și evitarea împărtășaniei. Către cea din urmă, Mitropolia a anunțat că nu se va conforma.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursa: Instagram.com