Nu a trecut mult timp de când Kătălina Rusu și soțul ei, Andrei Croitoru au dat o veste plină de bucurii: cuplul așteaptă primul lor copil! Și, iată că, astăzi, interpreta a anunțat că va deveni mamă de…! Vezi mai jos dacă va avea fată sau băiat. 

La data de 14 octombrie, Kătălina Russu și Andrei Croitoru au anunțat că vor deveni părinți. Atunci, Kătălina a postat un mesaj emoționant, pe Facebook, unde, printre rânduri, a dezvăluit că sunt în așteptarea unui copilaș.

„A trecut un an, dar parcă mai ieri mi-ai zâmbit cald, binecuvântați de părinți, de bunul Dumnezeu și sub acoperământul Maicii Domnului, ne-am jurat dragoste eternă. În tot acest răstimp, încercați de viață, am reușit să creștem dragostea unul față de altul, să ne întărim în credință și fiecare dimineață să o începem cu „Te iubesc” pe buze. Acum un an în această zi, am avut un soare blând care ne-a încălzit și ne încălzește inimile până în prezent. Nu încetez să-i mulțumesc Celui de sus pentru faptul că tu ești acel bărbat pe care l-am cerut de la El, pentru cel mai frumos cadou posibil la prima noastră aniversare, și-ți mulțumesc ție pentru familia pe care am creat-o, în care așteptăm cu nerăbdare un bebeluș și pentru faptul că fericirea noastră vine din lucruri mici. Suntem cei mai bogați, avându-ne unul pe altul!”, a scris interpreta, la un an de la cununia civilă și cea religioasă. 

Din momentul când, interpreta a făcut anunțul, internauții erau nerăbdători să afle și sexul bebelușlui. Totuși, viitoarea mămică, a preferat să țină această informație în secret. Dar iată că totul a devenit clar  după un „Baby Shower” pe care soții l-au organizat într-un local din capitală!

Pe lângă faptul că artista a încărcat fotografiile de la eveniment pe pagina ei de Facebook, aceasta a lăsat și un mesaj frumos unde își anunță prietenii că așteaptă o fetiță.

„Universul nostru”, a început Kătălina mesajul emoționant,

„ … Și știm că nimic nu va mai fi la fel, dintr-o dată, am simțit că universul nostru s-a umplut de lumină și acel soare este ea, mica noastră prințesă. Atât de mică, reușind atât de mult să ne schimbe, să ne facă mai fericiți, pe când credeam ca mai mult nu încape, fericiți- așa cum nu am mai fost până acum… ”, a scris interpreta despre marea lor bucurie.

Pe lângă aceste poze pline de culoare și căldură interpreta a făcut public și un video care lasă la vedere emoțiile sincere ale soților.

Iar noi felicităm călduros viitorii părinți și îi dorim Kătălinei sarcină ușoară!

Sursa foto: Facebook