Tatăl interpretei Karizma, Nicolae Fesenco, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cu această ocazie, cântăreața i-a scris pe o rețea de socializare un mesaj foarte emoționant, mulțumindu-i pentru toată dragostea și dăruirea cu care a crescut-o.

tata karizma„Dacă aș putea schimba vârsta ta, tată, aș face-o doar pentru ca să mai am niște ani î plus pe care să-i petrec alături de tine! Te iubesc pentru siguranța în care m-am trezit în toți ai mei 27 de ani. Pentru sutele de concerte la care ai asistat, chiar dacă nu prea aveai timp. La mulți ani, tată!”, a scris Karizma pe contul său de Facebook.

Anterior, Karizma i-a mai declarat sincerități tatălui său: „Ești unicul bărbat care nu m-a rănit niciodată! În nici un caz! Nu am văzut niciodată dispreț, indiferență, egoism și ură în ochii tăi! Și cum altfel aș putea să nu îi iubesc? Ochii tăi, care m-au hrănit cu grijă și iubire, brațele tale care m-au încălzit și liniștit mereu și inima ta care mi-a arătat că doar prin bunătate și omenie poți obține lucruri frumoase în viață. Câte nu înțelegeam când eram mică și cât de multe înțeleg acum și cât de tare îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru orice zi petrecută împreună! Nu conteaza cum vor fi aceste zile, cât de grele, ușoare, ploioase sau cu soare. Contează să te avem alături! Până la Doamne-Doamne, te iubesc PAPA!”.

tata karisma 1

Precizăm că artista i-a dedicat tatălui ei și o melodie, prima din cariera sa în limba rusă. Se întâmpla în 2011, iar cântecul se intitlulează: „Ne liubiti”.

Distribuie articolul: