Astăzi are loc premiera spectacolului Ola TABU - 6.9 - un altfel de spectacol, o simbioză perfectă dintre muzică, dans, poezie, mișcare scenică și patos actoricesc, toate fiind inspirate din viața unei femei, a unui cuplu. După avanpremiera spectacolului, emoționată toată, Ola TABU a oferit pentru EA.md primele declarații. Aflați momentul spectacolului în care artista se simte cel mai bine și cum i-a părut partenerul său de scenă, actorul Nicolae Jelescu.

Bărbații ar putea să nu mai înșele după spectacolul 6.9, cu Ola TABU în rolul principal (Foto)

„Eu încă tremur. În viața mea nu am fost atât de mult timp emoționată. De obicei emoția te ține un minut, ei… două, poate trei, apoi te lasă. O oră să simți că la tine în corp ceva clocotește… ăsta a fost cel mai lung tremurici pe care l-am simțit vreodată.

Spectacolul 69 (3 of 28)

Mă simt cel mai bine… foarte straniu, la ziua care marchează trădarea. Nu am trădat, însă am fost trădată de multe ori. Eu nu țin supărarea și nu caut revanșă, dar îmi trag singură concluziile. Probabil trădarea pentru mine e un limbaj ușor, deoarece am simțit pe propria piele ce înseamnă… Nu doar din partea unui bărbat, dar și din partea prietenilor, spre exemplu.

Spectacolul 69 (11 of 28)

Aștept ca oamenii care vor veni la spectacol să se gândească după ce pleacă acasă mai mult la viața lor, la ceea ce contează. Irosim foarte mult timp, nervi și emoții pe lucruri și pe trăiri care nu trebuiesc nimănui. Cred că cel mai important ar ca să punem acel punct roșu acolo unde este chiar mai important și să ne trăim viața cât mai intens. Să spunem iubirii DA.

Spectacolul 69 (15 of 28)

Nicolae Jelescu a fost genial. Este cel mai bun. Este primul actor cu care eu am încercat să fac acest debut pe scena teatrului. Va rămâne veșnic în inima mea pentru că mi-a fost cel mai bun profesor. Alături de mine și la cântat, și la jucat și uneori practic nu era nevoie să i se spună că uite aici trebuie să intervii – totul decurgea parcă de la sine.

Foto: Elena Andronache