Brandul autohton de haine Nikita Rinadi anunță colaborarea cu celebrul model Karina Deli, verișoara Xeniei Deli, renumită și ea prin furmusețea naturală de care dă dovadă. Colecția pe care o reprezintă Karina o caracterizează perfect - este sofisticată, însă oferă un confort maxim.

Karina Deli a pozat pentru prima dată pentru un brand de haine de la noi. Designerul Nadya Gudumak spune că modelul a fost foarte receptiv la ședința foto și s-a pregătit minuțios pentru acest proiect, inclusiv moral, prin atitudine.

Citește și: Xenia Deli are o verișoară la fel de frumoasă! E model și investește mult în imaginea sa

„Eleganță sofisticată, romantism și confort maxim, în noua colecție Nikita Rinadi, în colaborare cu modelul Karina Deli”, notează pagina oficială a brandului de haine.

nickita karina 2

nikita karina 2

Contactată de noi, designerul Nikita Rinadi ne-a spus despre ținute:

nikita rinadi karina„Sunt ținute din colecția existentă, însă prin acest proiect am hotărât că putem arăta femeilor care deja au aceste piese din colecția Nikita Rinadi în garderobă, cum să le asorteze stilat și deosebit, ca să le dea o nouă „viață”. Ca idee generală a brandului, noi credem că haina trebuie să fie o investiție pe termen lung și, respectiv, să o putem asorta, transforma în diverse look-uri. Iată de ce mizăm pe calitatea stofelor și croieli deosebite, ceea ce ne permite de fiecare dată să redescoperim haina ca una nouă, utilă și în tendințe.”

Autoarea proiectului, alături de designerul Nadya Gudumac s-au arătat încântate de imaginea modelului și de plierea perfectă a Karinei cu filozofia brandului Nikita Rinadi.
„Este una dintre cele mai potrivite eroine ale proiectelor Nikita Rinadi, i-au plăcut foarte mult ținutele noastre – la fel și noi am admirat-o pentru profesionalismul cu care își face meseria. Datorită atitudinii și receptivității a transmis foarte bine esența și mesajul brandului”, ne-a mai spus Nadya Gudumak.

Descoperă acum outfit-uri frumoase și originale, care se pliază perfect pe formele tale!
Pe site-ul NikitaRinadi.com sau la Atrium et.3, btq.3042/ str.Albișoara 4, 📞 0797 65 458
Locație ședință foto: Klumba
Make-up: Creative Academy Liubov Ojog

P