Justin Timberlake a confirmat că el și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară! Cântărețul a dezvăluit că soția sa a adus pe lume un băiețel, iar numele ales de ei este unul deosebit, fanii bucurându-se enorm pentru cuplul foarte admirat.

Justin Timberlake și Jessica Alba s-au căsătorit în 2012, iar în aprilie 2015 se năștea primul lor fiu, pe nume Silas. Starul a participat la emisiunea ‚The Ellen DeGeneres Show’, unde a povestit că el și Jessica Biel se bucură de un al doilea băiețel.

„Numele lui este Phineas și este minunat și drăgălaș. Nimeni nu doarme. Dar suntem încântați. Suntem încântați și nu am putea să fim mai fericiți. Suntem recunoscători.”, a zis artistul în emisiunea menționată mai sus. Justin și Jessica au reușit să țină sarcina secretă, locuind în Montana alături de fiul lor, Silas, în timpul pandemiei de coronavirus.

De asemenea, DeGeneres a fost printre puținele persoane ce știau de sarcina actriței. „Cred că eram pe Facetime și ai spus: ‚Hei, vrei să știi un secret?’. Apoi Jessica a intrat în cameră și ți-ai pus mâna pe stomacul ei. Ai spus: ‚O să mai am un copil!’”, a zis faimoasa prezentatoare de televiziune.

Justin Timberlake și Jessica Alba, părinți pentru a doua oară

Totuși, cum se înțelege Silas cu noul lui frățior, Phineas? „În acest moment îi place foarte mult. Phin nu poate să mergă încă sau să alerge, așa că vom vedea ce se întâmplă.”, a spus Justin Timberlake.

Veștile despre nașterea celui de-al doilea băiat au fost dezvăluite de către cântărețul Lance Bass, într-o apariție la ‚The Daily Podcast’ cu Katie Krause, în care a vorbit despre prietenii lui foarte apropiați: „Bebelușul este frumos, bineînțeles, le aparține lui Justin și Jessica.” El nu spunea pe atunci care este numele și sexul bebelușului. „Aceasta este o întrebare bună…dar Justin o să mă omoare!”, explica starul.

Sursa

Distribuie articolul: