Justin Bieber nu trece prin cea mai bună perioadă a sa. Artistul a primit acuzații de hărtuire sexuală în fața cărora se apără și susține că este nevinovat, scrie myzutv.ro

Justin Bieber are probleme. Două femei l-au acuzat pe artist de hărtuire sexuală pe social media. Una dintre cele două femei, Danielle a postat acuzația la adresa lui Justin pe contul ei de Twitter. Aceasta a fost ștearsă la scurt timp după ce echipa artistului a ieșit și a făcut declarații publice.

Daniella a susținut că totul s-a întâmplat în timpul unui eveniment din Texas. Aceasta susține că Justin le-ar fi chemat pe ea și pe prietenele ei după concert în camera de hotel și acolo s-ar fi întâmplat nefericitul eveniment.

Pentru a se apăra, Justin a postat screenshot-uri ale facturilor de la hotel, dar și ale email-urilor primite. „În mod normal nu aș face asta, mai ales că de-a lungul carierei am avut de-a face cu multe acuzații, dar după ce am vorbit cu soția mea și cu echipa mea, am decis că așa este cel mai bine. Revin cu detalii. Fiecare reclamație de hărșuire sexuală trebuie luată în serios, la fel și răspunsul meu la acuzații. Voi lucra cu cei de la Twitter și cu autoritățile să facă demersurile legale necesare.”., a scris Justin pe Instagram.

Sursa: myzutv.ro


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Distribuie articolul: