Legendarul muzician se află în plin proces de paternitate din cauza unor noi dovezi că ar fi tatăl copilului Mariei Edite, o fostă balerină portugheză cu care faimosul spaniol a avut o relaţie de scurtă durată în 1975.

Un tribunal spaniol investighează, în acest moment, dacă Julio Igresias este sau nu tatăl lui Javier Sanchez Santos (43). De ce după atâta timp? Se pare că avocaţii acestuia au intrat în posesia unei noi dovezi – au prelevat material genetic de la o sticlă folosită de Julio Iglesias Jr., pentru a demonstra că Javier şi Julio Jr. sunt fraţi. Asta în condiţiile în care Iglesias Sr. nici nu vrea să audă de teste ADN, el nefăcând niciunul niciodată, în ciuda faptului că a fost toată viaţa un seducător în serie şi că a avut mii şi mii de partenere.

„Nu mă întrebaţi câţi fraţi şi surori am, că nici eu nu mai ţin pasul cu numărul lor…”, a declarat, cam pe bună dreptate, Julio Jr, în 2018, în timpul unei emisiuni televizate. Şi mare dreptate are, având în vedere că tatăl lui – care l-a recunoscut pe el şi pe ceilalţi opt fraţi ai lui – a avut un succes nebun la femei pe aproape întreaga lui carieră şi viaţă.

Julio Iglesias a fost chiar el cel care a recunoscut că s-a culcat cu peste 3.000 de femei într-un singur deceniu din viaţa lui. Care o fi totalul? Nu ştie nici el, pentru că spune că n-a (mai) ţinut socoteala. Oricum e posibil să ajungă acum să plătească pentru reputaţia lui de playboy internaţional…

Într-un tribunal spaniol se judecă, în momentul de faţă, paternitatea creatorului hitului To All the Girls I’ve Loved Before, după ce Javier Sanchez Santos (43) l-a dat în judecată susţinând că marele câştigător al premiului Grammy este tatăl lui.

Mama acestuia, balerina portugheză Maria Edite, a petrecut o săptămână cu Iglesias, în iulie 1975, moment când, susţine chiar ea, a şi rămas însărcinată. Nouă luni mai târziu, aceasta l-a adus pe lume pe Sanchez.

Iar acum se pare că avocaţii acestuia au reuşit să demonstreze că Javier Sanchez Santos chiar este fiul faimosului muzician. S-a prelevat ADN de la o sticlă folosită de Julio Iglesias Jr., pe o plajă din Miami, care dovedeşte că cei doi sunt fraţi.

Sanchez s-a aflat în sala de tribunal zilele trecute, când judecătorul a cerut timp pentru a cerceta noile dovezi, în schimb starul spaniol nu s-a prezentat la proces. “Vreau să cred că sistemul îşi va face treaba… Trebuie să am răbdare acum”, spune Sanchez, care nu se află la prima acţiune de acest fel.

Sanchez a câştigat procesul intentat tot de el în 1992, în care se stipula că Julio Iglesias este tatăl lui, dar situaţia s-a schimbat radical când avocaţii vedetei au făcut recurs.

Avocatul lui Sanchez, Fernando Osuna, se simte încrezător acum, când i-au fost prezentate judecătorului noi dovezi de paternitate. Totuşi situaţia este destul de complicată, având în vedere că a mai existat un proces pe acest subiect şi a fost dat un verdict. Rămâne de văzut care va fi decizia tribunalului în urma prezentării noilor dovezi.

Iglesias Sr. a fost căsătorit de două ori – cu spanioloaica Isabel Preysler, care i-a dăruit trei copii, şi apoi cu Miranda Rijnsburger, care i-a făcut nu mai puţin de cinci copii. Iar aceştia sunt toţii copiii recunoscuţi de marele cântăreţ!

Cu toate astea, e foarte posibil să existe şi câţiva copii din flori, având în vedere că singur a recunoscut, în numeroase ocazii, că adoră să flirteze şi că are „o obsesie pentru sex”.

Sursa

Distribuie articolul: