Chiar dacă este acuzată tot mai des de zâmbet fals în lumina reflectoarelor, sufletul Juliei Roberts e mai mult decât împăcat. Vedeta de la Hollywood se declară împlinită nu doar în plan profesional, ci în primul rând în plan familial. Pe lângă faptul că este actriță, mai este soție și este mama a 3 copii!

Din 2002, Julia Roberts este căsătorită cu directorul de imagine Daniel Moder, alături de care spune că trăiește o fericire de nedescris. Această fericire conjugală, care durează deja de 13 ani, a fost o alegere pe care Julia nu o regretă și pe care și-a asumat-o în totalitate.

La 28 octombrie, și-a sărbătorit cea de-a 48-a aniversare, iar acum, promovează una dintre cele mai noi producții cinematografice în care este ea însăși protagonistă. Pentru a vorbi despre filmul „Secret in Their Eyes”, dar și despre fericirea sa personală, Julia Roberts a fost invitată să vorbească într-un interviu pentru prezentatorul american Mario Lopez.

În interviu, Julia Roberts nu doar că a negat toate zvonurile legate de un eventual divorț în familia sa, ci a și dezvăluit care e secretul fericirii sale conjugale. Întrebată fiind despre cum se menține căldura într-o relație, Roberts a mărturisit:

„Nu știu, dar mi se pare că trebuie să ne sărutăm de fiecare dată, nu-i așa?”

În același interviu, Julia a mărturisit că și-a petrecut ziua de naștere în frumoasa companie a familiei și a prietenelor. Din ultima sa căsnicie, Julia Roberts a devenit mama a 3 copii:  Hazel, Phinnaeus și  Henry Daniel.

Distribuie articolul: