Joaquin Phoenix este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Rolul său din filmul „Joker” i-a adus Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal. Pentru acest rol, Joaquin a fost nevoit să slăbească peste 20 de kilograme, starea sa de sănătate fiind afectată de această transformare. La doi ani de la lansarea filmului, Phoenix s-a afișat cu un nou look, de-a dreptul șocant.

Corpul actorului a suferit din nou o transformare radicală. Acesta a fost surprins în timpul filmărilor al producției „Disappointment Blvd”, care au loc în Montreal. Filmul se concentrează pe unul dintre cei mai de succes antreprenori din toate timpurile, fiind interpretat de Phoenix.

Povestea se întinde pe parcursul a zeci de ani din viața sa. Pentru acest rol, actorul s-a îngrășat mai multe kilograme și și-a lăsat părul grizonat, semn că joacă o versiune mai veche a personajului.

Această nouă transformare vine după ce în urmă cu trei ani, actorul a dezvoltat o tulburare după ce a slăbit mai bine de 20 de kilograme pentru filmul Joker. Într-un interviu, actorul declara că regizorul Todd Phillips a considerat că personajul Arthur Fleck din Joker ar trebui să fie foarte slab. „Odată ce ați atins greutatea țintă, totul se schimbă. La fel de mult din ceea ce este dificil este să te trezești în fiecare zi și să fii obsedat de aproximativ 0,3 kilograme. Am dreptate? Și chiar dezvolti o tulburare. Adică, este sălbatic”, a spus Phoenix.

Distribuie articolul: