Mai multe vedete de peste ocean au poposit în Franța în contextul Săptămânii de Modă de la Paris. Printre ele - și reputata actriță și femeie de afaceri Jessica Alba. Stilată și atrăgătoare, artista de 35 de ani a fost prezentă la prezentarea unei noi colecții semnate de Maison Valentino.

Actrița hollywoodiană a venit de peste ocean pentru a asista la prezentarea colecției de primăvară-vară 2017 a brandului Valentino, dar și pentru a-și arăta admirația față de creațiile acestei case de modă.

Jessica nu a ezitat să demonstreze, în contextul fashion show-ului, că stilul de afaceri se potrivește de minune cu eleganța mărcii Valentino. Așadar, s-a afișat la spectacol într-o cămașă cu mâneci lungi și largi, accesorizată cu o fustă midi, din dantelă de culoare roșie. Un contrast neașteptat și totodată elegant și îndrăzneț.

Outfitul vedetei a fost completat cu o pereche de botine Valentino de culoare neagră, o poșetă elegantă de aceeași culoare și un ruj de culoare roșie.

Giving @maisonvalentino a twirl #pfw 💋 w @kellysawyer

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Vedeta a participat și la petrecerea de după fashion show, la care a ales să poarte o altă ținută de culoare roșie, semnată de același brand vestimentar.

#jessicaalba

A post shared by Robbie (@robbie_qwf) on

https://www.instagram.com/p/BLHe0QXhHGP/?tagged=jessicaalba

Last evening #valentino after show with #jessicaalba & #kellysawyer 📷 by me

A post shared by delphineachard (@delphineachard) on

Foto: Instagram, tomandlorenzo.com

Distribuie articolul: