Una dintre cele mai așteptate ieșiri în public ale cuplului Jennifer Lopez și Ben Affleck a avut loc ieri, la Festivalul de Film de la Veneția. Cei doi par a fi mai fericiți ca oricând. Cum au apărut cuplul Lopez – Affleck pe covorul roșu, îți arătăm în cele ce urmează. 

Ieri, Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, și Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani, s-au alăturat oaspeților și participanților la Festivalul de Film de la Veneția. Cei doi au avut o apariție strălucitoare, fanii cuplului, cu siguranță, au rămas încântați.

Amintim că după 17 ani de la despărțirea lui Ben cu Jennifer, primele zvonuri despre restabilirea relației lor au apărut în luna mai 2021. Cu doar o lună înainte, Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez. Cei doi au fost împreună timp de patru ani și chiar erau pe cale să organizeze o nuntă. Se zvonește că Lopez s-a apropiat de Affleck în februarie, evitând, o anumită perioadă să-și facă publică relația.

Jennifer și Ben nu s-au grăbit să-și confirme relația, chiar și atunci când pe internet au început să apară tot mai multe fotografii în care cei doi apar împreună, iar anumite persoane din cercul apropiat al celebrităților împărtășeau neîncetat detalii din relația lor.  Confirmarea relației s-a întîmplat abia la ziua de naștere a lui Jennifer, atunci când diva a postat pe Instagram o fotografie în care îl sărută pe Ben Affleck.

Internauții presupun în timpul apropiat Ben și Jennifer ar urma să organizeze chiar și o nuntă. Chiar dacă „cuplul momentului” nu a comentat încă în vreun fel relația, surse apropiate din mediul lor spun că Ben și Jen sunt foarte fericiți împreună. Cum va evolua relația acestora rămâne doar să vedem.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Velvet Mag (@velvetmag.it)

Spletnik.ru