J-Lo și Alex Rodriguez au oferit primul lor interviu comun, semn că relația devine tot mai puternică. Îndrăgostiții se întâlnesc de câteva luni, dar au subliniat nu o dată că se simt ca o familie. Recent, cuplul a mai făcut un pas: Lopez și Rodriguez au povestit le-au povestit jurnaliștilor de la revista Vanity Fair despre relația lor. 

Lopez spune că la prima lor întâlnire romantică la un restaurant, Rodriguez a atras-o cu încrederea în sine și masculinitatea sa. În același timp, ar fi uimit-o prin faptul că era foarte guraliv.

„Pur și simplu îl ascultam, iar el îmi povestea despre planurile sale, despre motivele retragerii sale din baseball, despre cum vede o a doua căsătorie. În fine, vorbea despre lucrurile pe care oamenii normali nu le spun la prima întâlnire.”

 

Pe de-altă parte, Alex a recunoscut că nu a considerat această întâlnire una romantică, deși s-au văzut seara și el avea emoții. Spune că era emoționat pentru că nu ar fi înțeles intențiile artistei.

„Eu mă aflam lângă una dintre cele mai inteligente și minunate femei din lume, mă simțeam un învingător. Despre faptul că Jennifer nu este într-o relație, a zis-o chiar ea, de vreo 4-5 ori. Eu am înțeles aluzia, dar aveam nevoie să mă gândesc bine, așa că am mers la toaletă. Acolo am prins la curaj și i-am expediat un SMS în care i-am scris „Tu ești sexy”.

 

Lopez a mai remarcat că se înțelege de minune cu Rodriguez.

„Fiecare din noi a trecut prin urcușuri și căderi. Până la vârsta de 40 de ani, am trecut prin multe, prin provocări dificile. Dar cel mai important lucru este că ambii am lucrat enorm asupra propriei persoane. Am depus multe eforturi ca să devenim mai buni”, la care Alex a adăugat că sunt ca niște gemeni. Lui Rodriguez îi place că Lopez este un exemplu la capitolul sănătate și frumusețe, iar cântăreței îi place capacitatea partenerului de a nu se pierde cu firea în situații dificile, voința și tendința continuă de a se autodepăși. Cei doi au început relația în martie 2017. Lopez are 48 de ani, iar Rodriguez – 42, scrie lady.mail.ru.

 

JRod ❤ #JenniferLopez #AlexRodriguez #JRod #VanityFair #JLovers

Публикация от Jennifer Lopez Follows 💘 (@jenniferlopezlove)