După o vacanță de vară prelungită în Europa, care a arătat mai mult ca o lună de miere, Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, și Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, s-au întors acasă, la afacerile amânate – nu doar la cele de serviciu, ci și la cele personale.


Așadar, săptămâna aceasta, cuplul a fost văzut în Beverly Hills, unde căutau proprietăți imobiliare, pentru o achiziție comună. Lopez a decis să pună lucrurile în ordine și pe Instagram – abonații atenți ai cântăreței au observat că Jennifer a șters toate fotografiile și videoclipurile cu fostul ei logodnic, Alex Rodriguez, în vârstă de 42 de ani. Mai mult, vedeta s-a dezabonat de la el.


Rodriguez este încă abonat la fosta sa iubită și chiar uneori publică fotografii cu ea, pe pagina sa. Este dificil de spus dacă îi este dor de Jennifer Lopez, deoarece de curând sportivul a fost remarcat la Monaco în compania unei blonde necunoscute.


Cam în aceeași perioadă, Jennifer Lopez și Ben Affleck navigau pe lângă Monaco, pe un iaht de lux – se îndreptau spre țărmurile Italiei din Saint-Tropez, unde au sărbătorit într-un mod distractiv ziua lui Lopez.


Vă amintim că Jennifer și Alex au început să se întâlnească la începutul anului 2017 și s-au logodit în martie 2019. Au fost nevoiți să-și amâne nunta de două ori, din cauza pandemiei. În aprilie 2021, a devenit cunoscut faptul că s-au despărțit. 

Sursa: spletnik.ru

Distribuie articolul: