Jennifer Lopez produce şi joacă în pentru ecranizarea poveştii traficantei columbiene Griselda Blanco, supranumită Naşa, Văduva Neagră, Naşa Cocainei şi Regina Drogurilor, pentru pelicula „The Godmother”, anunţă Hollywood Reporter.

Actriţa va juca rolul principal şi va produce noul film alături de Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina şi Julie Yorn. Zvonurile spun că Lopez ar putea să şi debuteze ca regizor cu „The Godmother”, dar încă nu a luat o decizie finală.

Scenariul viitoarei pelicule este semnat de Regina Corrado şi Terence Winter. Rolul Griseldei Blanco a mai fost jucat pentru filmul de televiziune „Cocaine Godmother”, de Catherine Zeta Jones, în 2017.

„M-a fascinat mereu povestea Griseldei Blanco şi am profitat de ocazia de a o interpreta pe ecran. Are tot ce caut în materie de poveste şi personaje dinamice- e celebră, ambiţioasă, înşelătoare, înfiorătoare”, a arătat Jennifer Lopez într-o declaraţie de presă.

„The Godmother” spune povestea celebrei traficante de droguri care s-a născut într-un cartier sărac din Columbia şi a ajuns una dintre figurile marcante ale comerţului de droguri în Miami.

Lopez a mai colaborat cu compania STXfilms pentru ultimele două pelicule realizate. Comedia romantică „Second Act”, în care a jucat, a adunat 72 de milioane de dolari, iar cel mai recent film pentru care a filmat Lopez, alături de Cardi B, Keke Palmer şi Constance Wu, „Hustlers”, are premiera pe 13 septembrie, după ce va fi proiectată la Festivalul de Film din Toronto.

Sursa: mediafax.ro