Multe dintre brandurile vestimentare pot doar să viseze la imaginea lui Jennifer Lopez în campaniile lor de promovare. Diva cu cea mai frumoasă piele din lume și-a creat, astfel, propria marcă vestimentară, care poartă oficial labelul JLo by Jennifer Lopez.

Imaginea brandului vestimentar J.Lo by Jennifer Lopez arată mai mult decât fresh după evoluția la American Musica Awards, Gala căreia a fost prezentată de interpretă.

Actrița și interpreta de 46 de ani a devenit imaginea propriei mărci vestimentare, iar o ședință foto în acest sens deja a fost realizată. Autorii ședinței foto sunt nimeni alții decât Christian Hunter și Martin Gatti, care au format o echipă perfectă.

În colecția vestimentară super-glam au fost incluse mai multe modele de rochii senzuale, blănuri artificiale și blugi skinny, pe care Jennifer pur și simplu îi adoră.

Fashion stlistul ședinței foto a fost nimeni altul decât Rob Zangardi. Hairstyle-ul vedetei a fost semnat de Lorenzo Martin, iar machiajul i-a fost realizat de Mary Phillips.

Foto: Hunter & Gatti/Divulgação

Distribuie articolul: